Izdelkov: 0

Pogoji poslovanja

Splošne in ostale pogoje poslovanja določa Predikat d.o.o. (ponudnik), ki blago na spletni strani predikat.si prodaja v svojem imenu in za svoj račun.

Podatki o podjetju:
Predikat, trgovina in storitve d.o.o.
Zdole 69, 8272 Zdole
ID: SI50532090
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 1795112
TRR: 02980-0253451654
Podjetje je član Trgovinske zbornice Slovenije

REGISTRIRANI IN NEREGISTRIRANI UPORABNIKI
Registrirani uporabniki:

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime (elektronski naslov) in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.


Registrirani uporabniki lahko:
  • kupujejo v spletni trgovini
  • prejemajo brezplačne E-novice v kolikor se na njih naročijo
Neregistrirani uporabniki:
Spletna trgovina omogoča nakup tudi neregistriranim uporabnikom. Za oddajo naročila je potrebno soglašati s splošnimi pogoji in vnesti podatke kupca. Sistem vas bo samodejno vnesel v bazo in vam poslal uporabniške podatke, ki vam bodo olajšali morebitno kasnejše nakupovanje.

SPLOŠNI POGOJI
Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.
Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

Predikat d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

KOMERCIALNI POGOJI
Cene:
  • Cena: je redna cena, po kateri se artikel prodaja.
  • Znižana cena: je znižana redna cena, po kateri se prodaja artikel za določen ali nedoločen čas.
  • Stara cena: je cena, po kateri se je artikel prodajal pred znižanjem.
Označevanje znižanih artiklov:
  • V razprodaji: so označeni izdelki, ki so trenutno v razprodaji, ki je časovno omejena
  • V akciji: so označeni izdelki, ki so trenutno v akciji, ki je časovno omejena. 
Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov, se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

NAROČILA IN DOSTAVA
Pred potrditvijo naročila morate opraviti registracijo kupca ali kupujete kot gost.

Potrditev naročila poteka v treh korakih:
  1. 1. Preverite količino in zneske vseh vnesenih artiklov v košarici.
  2. 2. Izberete način plačila in naslov dostave.
  3. 3. Oddate svoje naročilo!
Pred klikom na gumb »Oddaj naročilo« lahko vse elemente naročila spreminjate in popravljate. Po kliku na gumb »Oddaj naročilo« je naročilo končano, na ekranu pa se vam pojavi povzetek naročila. Potrdilo o naročilu prejmete tudi po elektronski pošti. Veljavnost ponudbe je 3 dni od prejema predračuna.

PLAČILO
Možni načini plačila:
Plačilo po predračunu: Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

Plačilo po povzetju: Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili najkasneje v 5 delovnih dneh. OPOZORILO: Pri dostavi preko dostavne službe zaračunajo provizijo za odkupnino v vrednosti 1,3€.

Plačilo s kartico: Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili najkasneje v 5 delovnih dneh. OPOZORILO: Pri dostavi preko dostavne službe zaračunajo provizijo za odkupnino v vrednosti 1,3€.

DOSTAVA
Dostava je možna le na teritoriju Slovenije.
Dostava naročila bo v primeru plačila po povzetju opravljena v 2 do 7 dneh od oddaje naročila, v primeru plačila po predračunu, pa v 2 do 7 delovnih dneh od dneva prejema plačila na naš račun. Dostavo naročenega blaga izvajata dostavni službi SŽ in Pošta Slovenije praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo ali vas kontaktira telefonsko. O odpremi pošiljke vas bomo obvestili po elektronski pošti.
 
Morebitni strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu.
 
Podatek o dobavljivosti izdelkov osvežujemo enkrat dnevno. Zato je predvsem pri izdelkih označenih z »na zalogi ?« možno, da ob prejemu naročila, želenega izdelka ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o tem nemudoma obvestili, morebitno nakazan znesek pa nakazali nazaj na želen račun najkasneje v 3 delovnih dneh.
 
Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec plača znesek prejetega predračuna. Kupcu je po elektronski pošti posredovano tudi mesto na strežniku ponudnika, kjer je shranjena pogodba/predračun. S prijavo, kupec v svojem profilu lahko dostopa tudi do arhiva svojih naročil/nakupov .

Kupec v prejeti pošiljki prejme račun na katerem so poleg specifikacije stroškov tudi navodila za morebiten odstop od pogodbe/nakupa.

ZAVRNITEV NAROČILA
Predikat d.o.o. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

ODSTOP OD POGODBE/NAKUPA
Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo/nakup na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga na naslov info@predikat.si sporočijo, da odstopajo od pogodbe/nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop (15 dni), se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe/nakupa. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe/nakupa s sporočilom na info@predikat.si , mora prejeto blago na naš naslov vrniti v 30 dneh po sporočilu. Predikat bo znesek prejetega plačila za vrnjeno blago nakazal kupcu na njegov bančni račun v treh dneh po prejemu vrnjenega blaga. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, pa si premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe/nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.

PODATKI O STRANEH
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.
Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije jemati kot simbolične.

AVTORSKE PRAVICE
Objavljene vsebine so ali v lasti podjetja Predikat d.o.o., ali ima podjetje Predikat d.o.o. za objavo soglasje avtorja. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja Predikat d.o.o. je prepovedano.

KODEKS PO ZEPT
Predikat d.o.o. posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

PREDIKAT E-NOVICE

Čakajo vas strokovno / izobraževalni članki in akcijska ponudba izdelkov.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×