SI  HR
  +386 7 477 85 08

  FOLIJA IDROEVA 4,05 M X 0,50 mm

  Šifra:TP-ID-003
  Enota:tm
  Rok dobave:2-5 dni
  Cena z DDV:18,39 €
  tm
  18,39 €
  IDROEVA je EVA/C folija, narejena iz polietilena in vinil acetata, ki vsebuje visok procent VA, zaradi česar je folija zelo elastična, to pomeni, da se lahko dobro prilega neravni površini in je odporna na prediranje. Na razpolago so tudi živilske  formulacije, katere so primerne za zbirališča pitne vode ali ribogojnice. Kemična kompatibilnost s potencialnimi škodljivimi substancami se lahko preveri s pomočjo tovarniškega tehničnega osebja.

  Pred montažo mora biti površina bazena utrjena, potem se položi podložni zaščitni filc, na njega se previdno položi folija.
   
  Predlogi za naročanje:
  Naročite lahko že sestavljen kos folije po vaši izmeri. V tem primeru je treba priskrbeti načrt ribnika z vsemi dimenzijami, upoštevajoč, da je maksimalna velikost enega kosa do 2000 m2. Pred naročilom vam priporočamo, da nas kontaktirate.
  Vedno pa imamo na zalogi folijo širine 4,05 m, katere dolžino si lahko izberete po vaši želji in vam jo odrežemo.

   
  Pri načrtovanju vodnih rezervoarjev ali ribnikov je treba upoštevati nekaj namigov:
  • naklon bankine ne sme biti prestrm, maksimalen naj bi bil 45, da se material ne proži po naklonu, da ne pride do udrtin, prestrm naklon tudi zelo ovira monterje pri pravilnem polaganju folije
  • robovi brežine morajo biti gladki in natančno izravnani
  • tla morajo biti primerno urejena, utrjena, z gladko površino, brez kamenja, ostrih robov; najbolje je, da se po tleh položi plast finega peska in podložna plast iz geotekstila
  • dolžina IDROEVE mora biti takšna, da prekorači vrh bankine za najmanj 1,5 do 2 m povsod okoli, da je folija položena brez natezanja, robovi pa so lahko dobro zagrnjeni vzdolž roba brežine
  • po kompletnem polaganju glavne folije je treba del brežine, ki ni pod vodo ves čas, pokriti s še eno zaščitno folijo, širina je ponavadi 3-4 m ali več, odvisno od spreminjanja nivoja vode.
  • standardne barve folije IDROEVA je svetlo modra ali antracitna; za večje količine je po dogovoru lahko narejena tudi v drugi barvi.
  Debelina folije je 0,5 mm +-5%, UV stabilnost 10 let, teža 1,8kg/m2.
  VAS ZANIMA CENA ZA VEČJO KOLIČINO IZDELKOV?
  Če želite kupiti večjo količino izdelka izpolnite spodnji obrazec in posali vam bomo ponudbo.

  Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.
  © 2019 predikat.si